Prăjitură cu brânză de vaci și zmeură

Prăjitură cu brânză de vaci și zmeură

Genială este combinația de zmeură cu cremă din brânză de vaci! O să vă placă mult de tot prăjitura asta!

Ingrediente

  • 4 foi gata preparate de cremsnit
  • 1 kg brânză de vaci
  • 100 g smântână bine scursă
  • gelatină pentru un kg de produs
  • 100 g zahăr pudră

Pentru servit

  • 300 g zmeură
  • 2 pliculețe gelatină roșie decor

1. Foile de cremșnit se așază într-o tavă și, eventual, se mai rup pentru a încăpea foarte bine în tavă.
2. Se prepară gelatina conform indicațiilor de pe ambalaj, iar brânza se mixează cu smântâna și zahărul pudră.
3. Gelatina se amestecă în crema de brânză și se toarnă în tavă peste stratul de foi de cremșnit.
4. Se acoperă cu restul foilor rămase, se așază zmeura și apoi se toarnă gelatina de decor preparată. Se lasă să se răcorească și, când începe să se închege, se pune la frigider de pe o zi pe alta, acoperită cu staniol.

Sursa foto:Shutterstock