Poze rare cu Shakira, Gerard Pique și cei doi copii ai lor. Cum au fost surprinși cei patru

Poze rare cu Shakira, Gerard Pique și cei doi copii ai lor. Cum au fost surprinși cei patru

Shakira și Gerard Pique formează uncuplu discret, rareori fiind pozați împreună. Iar pozele în care apar și cei doi băieți ai lor sunt cu atât mai rare. 

Totuși, paparazzi i-au surprins pe cântăreață și pe fotbalist, zilele trecute, în timp ce se plimbau cu cei doi băieți pe străzile din jurul locuinței lor din Barcelona.

Îmbrăcați lejer și greu de recunoscut, chiar dacă nu purtau măști, cei patru au profitat de relaxarea anumitor restricții din Spania și au ieșit la plimbare. Copiii s-au cățărat pe garduri, s-au dat cu skateboard-ul și au fost ajutați de tatăl lor să înalțe zmeie.

Gerard Pique și Shakira sunt împreună de 10 ani, dar nu par să se îndrepte spre o căsătorie. Recent, jurnaliștii americani au provocat-o pe cântăreață, întrebând-o de ce nu face pasul cel mare în relația cu Pique.

„Căsătoria mă sperie. N-aș vrea să mă vadă drept soția sa, ci, mai degrabă, ca prietenă. E ca și cu fructul interzis – prefer să-l țin atent și să se gândească la faptul că totul e posibil în funcție de comportamentul lui', a declarat Shakira, chiar sub ochii lui Gerard Pique.

Cei doi au împreună doi băieți, pe Milan (șapte ani) și pe Sasha (cinci ani).

Vezi și Sunt împreună de 8 ani și au doi copii. De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Gerard Pique. Artista a dezăluit totul, în premieră

Citește și: