Astfel, la o privire mai atentă, se poate observa că pe brățările lor nu scrie Archie, numele fiului lor, așa cum credeau fanii lor, ci scrie de fapt „Justice” (n.r.- dreptate)”, iar revista People a dezvăluit povestea din spatele lor.  Meghan și prințul Harry au primit cele două brățări de la un băiețel din Nyanga, o sururbie din Cape Town, la scurt timp după ce au ajuns în Africa de Sud, în turneul lor de 10 zile.

Ducii de Sussex au purtat bratari identiceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

O astfel de brățară costă 35 de dolari și sunt vândute de Justice Desk, un ONG internațional (care luptă pentru drepturile omului), pe care ducii au decis să -l viziteze chiar din prima zi a turneului lor oficial.

Acest ONG are scopul să-i învețe pe copii despre drepturile lor și cum să fie în siguranță, predându-le cursuri de autoapărare, iar totți cei care vor să ajute organizația pot achiziționa astfel de brățări pentru a dona astfel bani pentru copii.

Acest ONG este susținut de  Fundația The Queen’s Commonwealth Trust,l Harry fiind președintele acesteia, iar Meghan vicepreședinte. Drept urmare reprezetanții „Justice Desk”, le-au oferit ducilor și un cadou pentru micuțul Archie. Un hanorac imprimat cu lozinca ONG-ului.

Meghan și prințul Harry au ajuns luni  în Africa de Sud pentru o vizită de 10 zile, unde l-au luat cu ei și pe micuțul Archie, în vârstă de patru luni. Acesta a bătut un nou record al familiei regale, fiind cel mai tânăr membru care a mers vreodată într-o vizită oficială.

Citește și: