Joi, acesta a postat pe Instagram un poster cu J Lo, actuala sa iubită, dezvăluind că afișul fusese semnat pentru el chiar de către vedetă, în urmă cu 20 de ani. Pe Jennifer de atunci o descrie ca fiind ”un superstar pop internațional”, iar pe el, cel de atunci ”un tânăr jucător de baseball”.

 

View this post on Instagram

 

#TBT to almost 20 years ago when a big time global pop superstar signed a pic for a young ball player #lifecanbeafunnythingsometimes #pictureperfect #keepsake #jlo

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

”Viața poate fi amuzantă câteodată”, mai scrie Rodriguez, în vârstă de 43 de ani.

Printre cei care au văzut postarea s-a aflat și Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, care a și comentat: ”O, Doamne, cine a găsit asta?”.

Rodriguez și Lopez sunt îndrăgostiți până peste urechi, dar deocamdată nu vor să facă pasul cel mare, dorind să ia lucrurile ușor, după cum a declarat cântăreața. Cei doi au început să iasă împreună în martie, anul trecut. Amândoi au copii din relații sau mariaje anterioare și au făcut tot posibilul să petreacă, împreună cu toți copiii, timp prețios împreună, ca o familie. Rodriguez are două fete – Ella, de 10 ani, și Natasha, de 13 ani – iar Lopez o fată și un băiat – gemenii Max și Emme, de 10 ani.

Vezi și Jennifer Lopez, despre prima întâlnire cu actualul iubit. Sportivul i-a trimis mesaj de la toaletă. Iată ce i-a scris

Citește și: