Povestea cutremurătoare a unui cuplu din Columbia. Trăiesc de 22 de ani într-o canalizare

Povestea cutremurătoare a unui cuplu din Columbia. Trăiesc de 22 de ani într-o canalizare

Acasă este locul unde e inima ta, chiar dacă acesta este… un canal. Povestea de dragoste a doi columbieni a cucerit întreaga lume.

În general, oamenii aleargă după bani pentru a duce o viață luxoasă, crezând că aceasta le va aduce fericirea. Însă Maria Garcia și Miguel Restrepo (62 de ani) demonstrează că nu totul se rezumă la bani, mai ales dacă ai alături de tine sufletul pereche. Cei doi trăiesc de mai bine 22 de ani în canalizare, iar acest lucru îi face mai mult decât fericiți.

Potrivit Huffington Post, ei s-au cunoscut pe străzile din orașul columbian Medellin și erau amândoi dependenți de droguri. Din cauza viciului lor familia și prietenii i-au părăsit și nu au avut de ales decât să-și facă propria căsuță într-un canal abandonat, pe care și-au amenjat-o după bunul plac.

Au fost dependenți de droguri

Au o bucătărie micuță, televizor, lumină și chiar un cățel mic, Blackie. Mai mult, Maria şi Miguel au decis să renunțe și la drogurile, care le măcinau sănătatea, considerând că le este de ajuns dragostea care și-o poartă unul altuia, iar împreună chiar au reușit și continuă să aibă grijă unul de celălalt.

Cei doi columbieni sunt exemplul perfect că nu ai nevoie de bani și de lux ca să fii fericit. Câteodată trebuie să învățăm să fim fericiți și să ne descurcăm cu ce avem.

Citește și: