Mama pregărește acest piept de pui umplut la mese festive. Arată bine, miroase apetisant și este vedeta mesei!

Ingrediente

  • 4 jumătăți piept de pui
  • 2 vinete
  • 8 felii mozarella
  • 6 roșii foarte bine coapte
  • 2 linguri ulei
  • puțin rozmarin
  • sare
  • 1. Vinetele se taie rondele, se prsară cu sare și se lasă deoparte. Roșiile se taie cuburi mici, se amestecă ușor cu o lingură de ulei și se fac patru paturi de roșii într-o tavă mare de aragaz.
    2. Cele patru jumătăți de piept de pui se taie în două fără a le decupa complet și apoi se umplu cu jumătățile de felii de vinete, bine șterse de sucul pe care l-au lăsat.
    3. Se pun între feliile de carne și câte două felii de brânză, se unge carnea cu restul uleiului și se presară cu sare.
    4. Se pune și rozmarinul și se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise