Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 300 g spanac
  • 100 g bacon
  • 100 g unt
  • un cățel usturoi
  • 2-3 roșii uscate
  • 2-3 linguri cașcaval ras
  • sare
  • piper
  • 1. Spanacul se taie mărunt și se pune la călit în tigaie cu 50 g unt și
    usturoiul.
    2. Se amestecă și, după ce a devenit moale, se trage tigaia de pe foc
    și se adaugă roșiile tăiate și baconul tăiat cuburi cât mai mici.
    3. Fiecare felie de carne se taie în două, se presară cu sare și piper și
    se reconstituie ca un sandvis cu spanac între bucățile de carne.
    4. Se pun toate porțiile astfel preparate într-o tavă de cuptor, se
    repartizează deasupra fiecărei porții untul care a rămas, se presară
    cașcaval și se lasă 15 minute la cuptor.

    Sursa foto: Northfoto/Colorise