Friptură de porc în bacon

Friptură de porc în bacon

Din când în când încercăm moduri noi de a face friptura de porc. Acum am făcut o delicioasă friptură de porc în bacon. Poftă bună! 

Ingrediente:

● un mușchiuleț subțire de porc
● 4 felii bacon
● cimbru uscat
● 200 ml bere blondă
● sare
● piper

1. Carnea de se presară cu sare, piper și cimbru, se freacă bine cu acestea și apoi se porționează.
2. Fiecare bucată de bacon se taie pe măsura porțiilor de carne de porc și se învelește fiecare bucată de mușchi cu bacon. Se prind cu scobitori.
3. Se așază într-o tavă de copt, se toarnă berea, se acoperă carnea de porc cu folie de aluminiu și se lasă 20 de minute la cuptor.
4. După acest timp, se înlătură folia și se continuă coacerea până se rumenește.

Sursa foto:Shutterstock