Ingrediente:

● 500 g pulpă de porc

● o vânătă
● 2 cepe uscate

● 2-3 roșii
● un ardei

● 5-6 cartofi noi
● 5 căței usturoi

● boia, după gust
● 2-3 linguri ulei

● sare ● piper

1. Vânăta se taie rondele fine care se presară cu sare și se lasă 30 de minute, la scurs.
2. Între timp, carnea de porc se taie cuburi. Ceapa, roșiile, ardeiul și cartofii se curăță, se spală și se taie felii sau rondele.
3. Se pisează usturoiul, se amestecă cu o lingură de ulei, sare, piper, boia și apoi pasta rezultată se pune peste carnea de porc. Se amestecă bine bucățile de carne în sosul de usturoi.
4. Se înfig pe țepușe, alternativ, bucăți de carne de porc, felii de vinete șterse de suc, ardei, cartofi, ceapă, roșie. Se ung la final cu restul de ulei și se frig.