Polițista din România care impresionează cu fizicul ei! Cum arată când renunță la uniformă

Polițista din România care impresionează cu fizicul ei! Cum arată când renunță la uniformă

Anca Șomcutean, o polițiștă din Baia Mare, a cucerit internetul. Femeia are un fizic de invidiat, plin de mușchi. Și asta pentru că de fiecare dată când iese din tură, aceasta fuge la sală.

Când nu îmbracă unifroma de polițistă, Anca este o mamă dedicată, dar își face timp să meargă și la sală. S-a apucat de fitness acum șapte ani, iar acum face furori la concursuri și este campioană națională.

„Prima mea competiția a fost la Campionatele naționale de culturism și fitness, unde am ieșit campioană națională la categoria mea. Iubesc sportul! Având și o fetiță, vreau să fiu un exemplu pentru copilul meu, care și ea practică handbal”, a declarat Anca Șomcutean, într-un interviu pentru Știrile Pro TV.

Anca Șomcutean este campioană la fitness

Anca Șomcutean este antrenată de Monica Mureșan, prima campioană a României la culturism.

„E greu când ai serviciu de noapte, când ai 12 ture lucrate. Vine imediat de la serviciu la sală să nu piardă antrenamentul sau de la sală pleacă la serviciu,  dar nu se plânge. Este un exemplu pentru alte mame, care spun că nu își gasesc timp pentru sala”, a declarat și antrenoarea ei, Monica Mureșan.

Citește și: