Poate-l știi, dar sigur habar n-aveai că e fiul lui Goldie Hawn și fratele lui Kate Hudson! Are 41 de ani și e mai frumușel decât ai crede | GALERIE FOTO

Poate-l știi, dar sigur habar n-aveai că e fiul lui Goldie Hawn și fratele lui Kate Hudson! Are 41 de ani și e mai frumușel decât ai crede | GALERIE FOTO

Nu există amator de filme care să nu știe de Goldie Hawn (72 de ani), vedetă a Hollywood-ului de zeci de ani și distinsă cu Oscar. Iar fiica ei, Kate Hudson, e aproape la fel de cunoscută. Însă puțini știu că Goldie mai are un fiu celebru.

De altfel, cel mai probabil l-ai și văzut pe Oliver Hudson în rolul lui Adam Rhodes, în serialul 'Rules of Engagement', difuzat și în prezent de canalul Comedy Central. Joacă inocent rolul unui bărbat frumușel, dar simpatic de ignorant, ușor ținut sub papuc de o logodnică focoasă.

Are 41 de ani și e clar că moștenește genele bune ale mamei sale, pentru că admiratoarele nu-i dau pace pe rețelele de socializare. Asta, în ciuda faptului că zilele trecute a sărbătoruit 11 ani de căsnicie alături de Erinn Bartlett, cu care are trei copii. El și Erinn sunt fericiții părinți ai băieților Wilder, de 10 ani, Bodhi, de 7 ani, și fetiței Rio, de 4 ani. Asta, deși soția lui Oliver nu pare să fi trecut vreodată printr-o naștere.

Oliver, familist convins, postează adesea instantanee cu soția sau întreaga sa familie. Într-o astfel de postare de pe Instagram se plânge că a fost gonit de la piscină din cauza slipului alb, ușor transparent. Chiar postează și o imagine sugestivă, spre amuzamentul fanilor.

Oliver, un tip amuzant înainte de toate, nu pune preț pe înfățișarea sa, preferând să-și distrezer fanii cu postările sale și să nu se ia foarte în serios.

Actor în toată puterea cuvântului

Iar dacă personajul ți se pare interesant, poate n-ar fi rău să cauți serialele 'Splitting Up Together', 'Scream Queen's, 'Nashville', 'Dawson’s Creek', 'My Guide to Becoming a Rock Star', în care Oliver a jucat.

Oliver Stone, rezultat, alături de Kate Hudson, din căsătoria lui Goldie cu Bill Hudson, actrița fiind căsătorită ulterior cu Kurt Russell, cu care a mai avut un copil, Wyatt Russell, nu e doar actor de serial. Poate fi văzut și în 'Journey Back to Christmas', 'Walk of Shame', 'Grown Ups 2', 'Black Christmas' sau 'The Out-of-Towners', unde poate fi văzut jucând alături de mama sa.

Foto: Instagram

Vezi și Știai că Ben Affleck are un frate? Îi seamănă și suferă de aceeași boală ca și el | GALERIE FOTO

Citește și: