Poarta cu stil pantalonii largi

https://www.flickr.com/photos/gomainstream/10633282894/in/photolist-hcCmxG-bomiDD-6o7LLJ-bpYLj9-d7jtaC-eP8iWs-kByWAF-iWiz4r-9YvvgD-db1qii-dc78WM-bomiDz-pfnTWS-iWntvW-iWntE3-518HCb-iWiCix-5MS4UR-8aXjnG-ftSMcf-9ntcp5-e1oLcM-fYVZa2-kEJtkF-ftCqBi-7USXLJ-e1oLnv-6VuAkV-nmXBeT-qZNkyo-rhdPC6-9szHL8-daMHUf-aazcSU-rhdv5K-qkkSd5-7fJ1Ew-dap5X1-mEiRBg-mEiRbB-qiKE4T-qZLATy-rhfYMW-rhcYhH-mEkkLw-rf18SA-qZMu9m-rf1KtL-qkjEoA-qkvWgV/

La ocazii speciale

Pantalonii largi, din materiale subțiri, potrivite anotimpului cald sunt printre cele mai îndrăgite piese ale anului. Cei cu talie înaltă și foarte lungi alungesc silueta și dau impresia de picioare mai lungi, așa că ai un motiv în plus să îi alegi. Poartă-i fără ezitare la evenimente speciale, căci pot alcătui o ținută elegantă, rafinată și  originală. Combină-i cu topuri și bluze din materiale fine și fluide, cu modele simple, prinse după gât, închise la gât cu o fundă mare sau cu mânecă foarte scurtă. Completează look-ul cu accesorii metalice aurii sau argintii, în funcție de culoarea ținutei , poartă sandale cu toc înalt și barete fine și sigur ținuta ta  va fi mai spectaculoasă și cu mai multă personalitate decât clasicele rochii de ocazie.

 La birou

Poartă-i alături de bluze simple, cu guler pe lângă gât sau cămăși din materiale fine, dar cu modele clasice. Le poți asorta și un sacou scurt sau mediu, dar cambrat, o geantă pătrată și pantofi cu toc înalt și vârf ascuțit. Nu încărca prea mult ținuta nici cu accesorii, nici cu aglomerări de imprimeuri sau culori.

 În timpul liber

Indiferent de planuri, pentru ținute urbane pline de stil, mizează pe pantolonii largi, cu talie înaltă și poartă-i cu tricouri și topuri de zi. Aici poți face tot felul de mixuri interesante de culori, așa că nu te sfii de combinațiile îndrăznețe. Ochelarii de soare, încălțămintea cu talpă ortopedică, geanta de umăr cu mâner lung sau plicul mare de zi sunt câteva accesorii potrivite.

Loading...