Plăcinte cu carne

Plăcinte cu carne

După cum știe toată lumea, la plăcinte înainte! Și dacă mai avem și plăcinte cu carne, haideți să dăm buluc!

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • un piept pui
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • un ou pentru copt
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1. Ceapa și ardeiul se pun la călit, timp în care se toacă bine carnea.
    2. Când legumele s-au înmuiat, se adaugă carnea tocată și se amestecă periodic.Umplutura de plăcinte e gata când e foarte bine scăzut totul, se potrivește de sare, piper și pătrunjel.
    3. Aluatul se pune pe masă, se întinde puțin și se taie după dorință și imaginație. Se umple cu umplutura de carne.
    4. Se rulează sau se împachetează, se așază plăcinelele în tavă, se ung cu ou bătut cu lapte și se lasă la cuptor 20 de minute.

    Sursa foto:Shutterstock