Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • 1/2 varză medie
  • 2 cârnați proaspeți
  • un morcov
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Foile de varză se opăresc 5 minute în apă
    clocotită și se lasă la scurs.
    2. Între timp, în ulei încins, se pun ceapa
    tocată și morcovul ras la călit și apoi carnea
    scoasă din membrana de cârnați. Se desface
    carnea cu lingura și se lasă 10 minute, la
    călit, pe foc.
    3. Se taie și varza cât mai mărunt. Se amestecă
    varza cu ceapa și carnea. Se condimentează
    cu sare și piper.
    4. Aluatul se așază într-o tavă de cuptor
    tapetată cu hârtie de copt. Se umple cu
    varza amestecată cu cârnați și se dă tava la
    cuptor pentru 25 de minute.

    Sursa foto: Shutterstock