Ingrediente

Pentru aluat

  • 300 g făină
  • 3 linguri ulei
  • o linguriță sare
  • 150 ml lapte
  • 10 g drojdie proaspătă
  • Pentru umplutură

  • 200 g cuburi roșii
  • un ardei gras roșu
  • o conservă ton
  • o ceapă
  • 2 lingurițe pastă de roșii
  • o bilă de mozarella
  • 2 linguri suc de roșii
  • 2 linguri ulei
  • 100 g cașcaval
  • 1. Se desface drojdia în laptele călduț și se amestecă apoi cu făina, sarea și uleiul. Se frământă 10 minute și apoi se lasă la crescut o oră.
    2. Între timp, ceapa se călește în ulei și, după ce s-a înmuiat, se adaugă tonul bine scurs, pasta de roșii, cuburile de roșii și ardeiul tăiat cubulețe.
    3. Se întnde aluatul într-o foaie mare, se unge pe o jumătate din suprafața ei cu suc de roșii, se așază umplutura pe acaeași jumătate, mozarella și cașcavalul și apoi se acoperă cu jumătatea cealaltă de aluat.
    4. Se coace 15 minute la foc iute.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise

    Mai multe rețete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro