● 300 g făină
● 5 linguri ulei

● 1/2 linguriță sare

● un ou

● 4 linguri apă rece

Pentru umplutură:

● un piept de pui

● o ceapă
● o legătură ceapă verde
● 3 ouă

● 2 linguri smântână
● o legătură pătrunjel

● cimbru
● 5 linguri ulei

● sare

● piper

1. Pentru aluat, se amestecă și se frământă ingredientele.
2. Carnea se toacă, iar ceapa se taie mărunt. Se călește ceapa în ulei. Se presară cu sare și piper și apoi se adaugă carnea.
3. Când s-a rumenit carnea, se trage de pe foc, se pun cimbrul și pătrunjelul, mărunțite, două ouă bătute și smântâna.
4. Se împarte aluatul în două părți inegale. Cea mare se întinde inclusiv pe pereții vasului, se pune umplutura, se acoperă cu cea de-a doua foaie întinsă. Se unge cu oul rămas, apoi se coace 30 de minute.

Sursa foto:Shutterstock