PIZZA VEGETARIANĂ

► Ingrediente
Pentru aluat:
►300 g făină
►50 g drojdie
►150 ml lapte
►un praf sare
►3 linguri ulei de măsline
Pentru umplutură:
►200 g mozzarella
►2 dovlecei
►o ceapă
►200 g ciuperci
►4-5 roșii
►3 ardei
►busuioc verde

► Preparare:
1. Se amestecă drojdia cu puţin lapte călduț și cu o linguriță de făină. Se lasă să dospească câteva minute.
2. Între timp, se cerne făina. Se pune restul de lapte, sarea, uleiul și maiaua. Se încorporează și se frământă câteva minute. Se obține un aluat care se lasă să crească 30 de minute.
3. Se spală legumele, se curăță și se taie feliuțe. Se întinde aluatul cu sucitorul și se așază în forme.
4. Se pun legumele, mozzarella și se coace la 150°C. Se servește cu busuioc.

Loading...