Ingrediente pentru Pizza Salami

  • 350 g făină
  • 2 lingurițe sare
  • un plic drojdie uscată
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml apă
  • 3 linguri sos roșii
  • 100 g cașcaval ras
  • 2-3 linguri măsline
  • 150 g salam

1. Făina se pune într-un lighenaș și apoi se adaugă sarea, drojdia și uleiul.
2. Se toarnă apă călduță, amestecând cu o lingură și apoi cu mâna până ce aluatul se desprinde de pe vas.
3. Se lasă aluatul o oră la crescut și apoi se întinde pe masa presărată cu făină.
4. Se transferă în tava de copt unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt, se unge cu sos de roșii, se presară casșcavalul ras, se pun măslinele și salamul și se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
O altă rețetă apreciată care are un succes garantat este asta

Sursa foto:Thinkstock

Mai multe retete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro