Fotografia cu Jameson, băiatul ei în vârstă de 2 ani, a primit numeroase comentarii negative pe Instagram. Însăși Pink a fost aspru criticată, fiindu-i puse la îndoială calitățile de mamă din cauza instantaneului.

„Trăim la o fermă. Copiii mei sunt dezbrăcaţi. Asta se întâmplă. Uneori şi eu sunt dezbrăcată”, a declarat ea în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”. Pink a explicat că, înainte ca fotografia să fie făcută, copilul şi-a dat jos scutecul jos ud, pentru că voia să intre în piscină.

Imaginea suprinsă în urmă cu trei săptămâni îi arată pe Jameson şi sora lui, Willow, în vârstă de 7 ani, alături de un pelican care a petrecut două ore cu familia.

„Oamenii au mers până acolo încât au spus că «cineva ar trebui să cheme Protecţia copilului» pentru că nu avea scutecul şi să mă întrebe cum îndrăznesc – unele dintre cele mai absurde lucruri. Am plâns mult după asta, pentru că îmi place să împărtăşesc poze cu familia mea… Sunt mai mândră de copiii mei decât de orice alt lucru pe care l-am făcut şi nu o să îi mai arăt. Nu o voi mai face”, a scris Pink pe Instagram, vizibil jignită de cele întâmplate.

Cântăreaţa spune că este deschisă criticilor atât timp cât sunt constructive şi emise politicos. „Îi înţeleg pe cei care spun «Trebuie să fii mai atentă, eşti în vizorul public, trebuia să te fi gândit la asta» şi au dreptate, dar există un mod frumos de a spune asta”, a mai spus ea.

Pink şi Corey Hart, fost motociclist de curse, au doi copii – Willow, în vârstă de 7 ani, şi Jameson, în vârstă de 3 ani.

cei doi copii ai lui Pink

Vezi și Pink și fetița ei cântă împreună. Nu poți spune decât atât: Adorabil! | VIDEO

Citește și: