Tu ți-ai lăsa fiica să facă asta la o vârstă atât de fragedă? Exemplul dat de două vedete

Pink i-a vopsit fiicei sale de 8 ani parul in albastru

Cântăreața Pink este cunoscută pentru faptul că este nonconformistă și că nu-i pasă de gura lumii. Are chiar propriul stil de a-și crește copiii, unul diferit de cel al marii majorități.

Recent, aceasta a publicat pe Instagram fotografii care suprind momentul în care îi vopsește fiicei sale, Willow Sage, de 8 ani, părul în albastru.

Totul vine ca urmare a faptului că, cu câteva zile în urmă, actrița Jessica Simpson i-a vopsit fiicei sale Maxwell Maxi' Drew, de 7 ani, vârful firelor de păr în roz și a fost aspru criticată.

 

View this post on Instagram

 

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

'Am auzit că lumea a atacat-o pe Jessica Simpson pentru că a lăsat-o pe fata sa de 7 ani să-și vopsească părul', a scris Pink într-o postare pe Instagram. 'Așa că m-am gândit să vă arătăm ce am făcut ieri', a mai completat ea.

A folosit la hastaguri expresii ca 'păr albastru, nu îmi pasă' sau 'fă-ți propriii copii', aviz celor care ar fi dorit să o critice. Sigur că nimeni nu a putut face asta, pentru că artista a blocat acum ceva vreme comentariile la postările ei. Ba, a mai fost și ironică: 'Ce chestie, nu se poate comenta…'.

În urmă cu două zile, când Jessica Simpson a postat fotografii cu fiica sa cu părul roz, mai mulți au postat comentarii de genul: 'De ce să îi distrugi părul de la o vârstă atât de fragedă?'.

'Nu e prea tânără ca să aibă părul vopsit?', a comentat altcineva.

Numai că, în timp ce Jessica Simpson și-a dus fetița la doi hair-styliști renumiți din Los Angeles, Pink și-a suflecat ea însăși mânecile.

Vezi și Pink și fetița ei cântă împreună. Nu poți spune decât atât: Adorabil! | VIDEO

Citește și: