Pink este o cântăreață celebră, dar și o mamă cu normă întreagă. Ea are singură grijă de copiii ei, dar ultima imagine publicată de artistă a isterizat internetul

Pink este  o cântăreață celebră, dar și o mamă cu normă întreagă. Ea are singură grijă de copiii ei, dar ultima imagine publicată de artistă a isterizat internetul

Pink este una dintre cele mai apreciate cântărețe, însă cu toate acestea ea este și mamă cu normă întreagă. Nu-și lasă copiii pe mâna bonelor, cum fac alte celebrități, ci încearcă să se bucure cât mai mult de compania lor, îi ia cu ea la repetiții, la concerte și nu îi lasă nici o clipă sninguri. 

 

Acest lucru îl demonstrează și în fotografiile postate pe Instragram. În ultima fotografie publicată pe contul ei, artista apare în timp ce gătește niște legume la tigaie,  ținându-și fiul de doar șapte luni la piept, Jameson,  într-un port bebe, în timp ce fetița mai mare, Willow (șase ani) este urcată pe bufet și se uită la ea.

Însă, cum nicio mămică celebră nu poate să facă ceva fără să fie comentată, așa s-a întâmplat și în cazul lui Pink. Imediat după ce a publicat poza, mai multe mămici au început să o certe că nu este bine ceea ce face. Mai exact, acestea au acuzat-o că își pune copilul în pericol și că poate să-l ardă din greșeală.

Citește și: Kate Middleton a vorbit deschis despre modul în care își crește copiii: „Eu și William vrem să-i învățăm pe copiii noștri…'

Pink a fost acuzată că își pune copilul în pericol

„Foarte drăguță poza, dar, te rog, nu mai găti, cu copilul pe tine. Am citit niște povești cu adevărat cutremurătoare despre ce accidente au avut loc în astfel de cazuri', „Și eu îmi iau copilul cu mine peste tot, însă nu și când gătesc. Cea mai bună alternativă, dacă nu ai de ales, ar fi să-l pui pe spate și nu cu fața spre cuptorul încins', au fost câteva dintre comentariile acestora.

Pe de altă parte, au fost alți internauți care au lăudat-o pentru faptul că poate să facă mai multe lucruri deodată.

Pink și soțul ei, Carey Heart, au devenit părinți pentru a doua oară, în decembrie, anul trecut, când artista a adus pe lume la 37 de ani, un băiețel, pe nume Jameson Moon. Fiica lor mai mare, Willow, are șase ani.

 

Citește și: