A pierdut sarcina! Anunțul trist făcut de îndrăgita vedetă: „Azi la ecografia nu-i mai bătea inimioara…”

A pierdut sarcina! Anunțul trist făcut de îndrăgita vedetă: „Azi la ecografia nu-i mai bătea inimioara…”

Hilaria Baldwin, soția îngrăgitului Alec Baldwin, a anunțat săptămâna trecută că este însărcinată pentru a cincea oară, la mai puțin de un an de când a devenit mamă. Însă, ea a precizat că se teme că sarcina nu evoluează cum trebuie. Și se pare că a avut dreptate.

 

Vedeta a anunțat marți pe Instragram că trece prin clipe foarte dificile și medicii i-au confirmat ceea ce ea credea deja. Aceasta a pierdut copilul. La cea mai recentă ecografie, inima bebelușului nu mai bătea.

„Azi la ecografie nu-i mai bătea inimioară…așa că s-a terminat…”, a scris Hilaria, alături de o imagine în care apare alăuri de familia ei. „Dar am niște inimioare foarte puternice și minunate aici lângă mine. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ascultat, m-ați sprijinit și mi-ați dezvăluit poveștile voastre. Împreună devenim mai puternice”, a adăugat vedeta.

Hilaria a dezvăluit pe contul ei de Instagram, săptămâna trecută, că este gravidă și că se teme că va pierde sarcina.  ‘Vreau să vă împărtășsc că, cel mai probabil, sufăr o pierdere de sarcină. Întotdeauna mi-am promis că dacă voi rămâne însărcinată din nou, vă voi anunța imediat, chiar dacă asta înseamnă ca pierderea mea (în cazul în care se întâmplă așa ceva) să fie cunoscută public.Întotdeauna am fost deschisă cu voi în ceea ce privește familia mea, sportul, sarcinile…. și nu vreau să țin secret ce mi se întâmplă, doar pentru că de această dată nu e de bine, ca de obicei’,  a scris ea, precizând că primul trimester de sarcină este cel mai greu.

„Embrionul are bătăi ale inimii, dar nu sunt puternice, și nici nu crește prea mult. Așa că așteptăm – și e greu.  Atâta incertitudine… și șansele sunt foarte, foarte mici ca aceasta să fie o sarcină viabilă’, a mai explicat Hilaria.

Hilaria și  Alec Baldwin au împreună patru copii, toți sub 6 ani: Carmen Gabriela (5 ani), Romeo Alejandro David (10 luni), Rafael Thomas (3 ani) și Leonardo Ángel Charles (2 ani), însă nu și-a pierdut speranța și speră să rămână iar însărcinată.

Citește și: