Piept de pui umplut cu roșii

Piept de pui umplut cu roșii

Un piept de pui care ți se topește în gură! Asta spune lumea despre rețeta noastră de piept de pui umplut cu roșii!

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 5 roșii
  • 2 căței usturoi
  • 2-3 frunze busuioc
  • o lingură ulei
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1. Roșiile se scufundă un minut
    în apă clocotită, se curăță de
    pielițe și se taie mărunt sau se
    trec prin răzătoare.
    2. Se încinge uleiul într-o tigaie,
    se presară sare și piper și se
    pune usturoiul. Se lasă 10 secunde
    și apoi se pun roșiile.
    3. Se lasă 5 minute să se călească,
    se toarnă un pic de apă
    și se lasă la fiert să scadă bine.
    4. Pieptul tăiat se umple cu roșiile,
    se rulează, se unge cu unt
    și se pune într-o tavă care se
    lasă 30 de minute la cuptor. Se
    servește cu busuioc proaspăt
    deasupra.

    Sursa foto:Shutterstock