PIEPT DE PUI PANÉ CU OREZ

► Ingrediente
► 400 g piept de pui
►3-4 ouă
►sare
►piper negru măcinat
►50 g făină
►50 g pesmet
►ulei pentru prăjit
►300 g orez cu bobul lung
►un litru supă de pui
►o legătură pătrunjel
►o legătură coriandru
►75 g unt

► Preparare:
1. Se feliază pieptul de pui, se bate și se condimentează cu sare și piper. Se unge cu puțin ulei și se lasă la rece.
2. Separat, se fierbe orezul în supă. Se potrivește cu sare după gust. La final, se adaugă untul. Se încorporează și se acoperă cu capac. După 3-4 minute, se adaugă coriandrul și pătrunjelul tocate mărunt.
3. Se încinge uleiul și, între timp, se trec feliile de carne prin pesmet, ou și făină și se prăjesc. Se servesc cu garnitura de orez.

Loading...