Piept de curcan umplut cu cremă de brânză

piept de curcan umplut cu cremă de branza

Uite o rețetă demnă de concursurile culinare de la televizor! Avem aici un piept de curcan umplut cu cremă de brânză și spanac! 

Ingrediente pentru piept de curcan umplut cu cremă de brânză:

● un piept de curcan
● 250 g cremă de brânză
● 200 g spanac proaspăt
● 100 g unt

● 250 ml vin alb sec
● sare

● piper

● 2 ardei

● 2 roșii
● 3 cartofi

● 3 fire ceapa verde

1. Se curăță ardeii, cartofii, ceapa verde și se spală, apoi se taie nu foarte mărunt. La fel și roșiile. Legumele se pun apoi în tava de copt termorezistentă și
se așază ca un pat, pentru carne.
2. Carnea se taie pentru a obține o bucată cât mai dreaptă, se bate puțin cu ciocanul și se presară cu sare și piper pe ambele părți.
3. Spanacul spălat se taie mărunt și se amestecă bine cu crema de brânză.
4. Se umple carnea cu cremă de brânză, se rulează, se leagă, se unge cu unt și se așază în tava de cuptor, pe patul de legume.
5. Se toarnă vinul și se lasă la cuptor aproximativ 60 de minute, stropind rulada cu zeamă din tavă.

Îți recomand și rețeta asta de pizza turcească!

Sursa foto: Shutterstock