Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • o conservă mică ciuperci feliate
  • un cățel usturoi
  • 5 linguri ulei
  • nucșoară
  • sare
  • piper
  • 12-15 frunze de salvie
  • 250 ml supă de pui
  • 1. Carnea se taie într-o foaie și se bate cu ciocanul de șnițele pe interior, apoi se dă la rece.
    2. Între timp, în două linguri de ulei se sotează ciupercile, după care se retrag de pe foc și se potrivește gustul de sare, piper, nucșoară și usturoi.
    3. Se pune amestecul de ciuperci peste carne, se presară frunzele de salvie, se rulează, se leagă și se rumenește în celelalte trei linguri de ulei.
    4. Se transferă rulada într-o tavă de cuptor, se pune supa și se lasă la copt o oă. Se servește cu sosul format.

    Sursa foto:Shutterstock

    Mai multe retete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro