Piept de curcan cu măsline

Piept de curcan cu măsline

O bună perioadă de timp, nimeni nu va mai vrea să audă de porc. Așa este? Dacă da, vă invităm la o ruladă din piept de curcan cu umplutură delicioasă!

Ingrediente

  • un piept de curcan
  • 300 g măsline
  • o ceapă
  • un pachet unt
  • sare
  • boia
  • piper
  • cimbru
  • 150 ml vin alb
  • capere, pentru servit
  • 1. Carnea de curcan se taie pentru a forma o foaie.
    2. Măslinele fără sâmburi se mixează și se amestecă bine cu 100 g unt şi ceapa tăiată mărunt.
    3. Amestecul de măsline se întinde pe foaia de carne, se rulează şi se leagă.
    4. Se unge carnea cu restul de unt, se aşază în tavă, se presară cu sare, boia, piper şi cimbru. Se toarnă vinul în tavă, se adaugă apă cât să fie un sos şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute. Se aduce la
    masă cu capere pe deasupra.

    Sursa foto:Shutterstock