Ce frumos s-a făcut fiul lui Petre Roman! A moștenit din șarmul tatălui său, în tinerețe|FOTO

Petre Roman Facebook

Anii au trecut, despărțirea lui Petre Roman de soția sa, Mioara, e de acum istorie. Criticat de mulți, Petre Roman, ajuns la 71 de ani, și-a văzut de viața cu noua nevastă, cântăreața Silvia Chifiriuc (45 de ani).

Cei doi sunt căsătoriți din 2009 și au împreună o mândrețe de băiat, Petruș. Băiatul bălai, care îi seamănă mamei, dar care fără îndoială are șarmul tatălui său în tinerețe, a fost arătat lumii întregi de către Petre Roman, la TV, într-o emisiune recentă.

Tatăl și fiul au participat la emisinea 'Aici eu sunt vedeta', unde cel mic a dat destule din casă. În râsetele publicului, el și-a pârât tatăl, care are obiceiul de a stinge luminile din casă, pentru că nu-i place risipa. A mai spus și că Petre Roman e mare amator de drumeții pe munte și când era mai mic îl punea într-un rucsac special și plecau amândoi pe munte.

Însă cel mai încântat e Petruș de o pușcă pe care o va moșteni de la tatăl său, armă pe care acesta o are, la rândul său, de la propriul tată. Petruș nu și-a cunoscut bunicul. De menționat e faptul că arma cu pricina i-a fost dată bunicului său de către regele Mihai, susține chiar Petre Roman.

Învață la Școala Franceză

Revenind la Petruș, un băiat dezinvolt, acesta nu merge la o școală oarecare, ci la Școala Franceză, unde este elev în clasa I.

Petre Roman, care în 2009 a ținut prima pagină a ziarelor, după 'fuga' sa de acasă pentru a fi cu cântăreața Silvia Chifiriuc, mult mai tânără decât soția sa, acesta mai are doi copii: Oana Roman, fiică biologică din timpul căsătoriei cu Mioara Roman, și Catinca Roman, fiică adoptivă, născută într-un mariaj pe care Mioara Roman l-a avut cu un alt bărbat, înainte de Petre Roman.

Vezi și Cum arată acum actrița din Maddie și David| GALERIE FOTO. Știai că a ieșit inclusiv cu Elvis Presley?

Citește și: