Pește picant cu sos

pește picant cu sos

Cum poți transforma un crap banal într-un preparat de 5 stele? Faci rețeta asta de pește picant cu sos și apoi zâmbești când primești felicitările! 

Ingrediente pentru pește picant cu sos:

● 4 fileuri de crap
● 2 linguri făină
● 2 morcovi
● 2 ardei grași
● 50 g mazăre
● 200 g varză crudă
● o linguriță fulgi de ardei iute
● o lingură bulion
● 100 ml ulei
● 400 ml vin
● sare

● piper

1. Legumele se curăță, se spală și se taie bastonașe sau fideluță.
2. Se trece peștele prin făină și se rumenește doar pe o parte în 2-3 linguri de ulei.
3. Se călesc la foc mare, în restul de ulei, legumele tăiate și mazărea, aproximativ 5 minute,
după care se adaugă peștele.
4. Se pun fulgii de ardei iute, vinul, bulionul desfăcut cu apă, sare și piper și se lasa 10minute
la fiert.

Îți recomand să încerci și o rețetă genială de gogoși cu banane!