Pește pane am mai mâncat, pește umplut am mai mâncat dar pește pane umplut…nu am mai servit până acum. De ce am ratat eu oare bunătatea asta?

Ingrediente:

  • 4 felii pește alb
  • 4 lingurițe brânză de vaci
  • o legătură ceapă verde
  • o legătură mărar
  • o lămâie
  • Pentru prăjit:

  • un ou
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • 1. Brânza se amestecă bine cu ceapa tăiată mărunt și se repartizează amestecul pe cele patru felii de pește. Se rulează feliile de pește și se prind cu scobitori.
    2. Oul se bate ca pentru omletă cu sare și piper și în alte două farfurii se pun făina și pesmetul.
    3. Se trece fiecare bucată de pește prin făină, ou și pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte. Se servesc cu mărar proaspăt și feliuțe de lămâie.