Pește cu sos de roșii

Pește cu sos de roșii

Peștele este o parte importantă dintr-o dietă sănătoasă, motiv pentru care la cină am decis sa il pregătesc cu sos de rosii. Iata cum fac eu pestele:

Ingrediente:

● 4 bucăți pește ● o ceapă ● o conservă mare roșii în bulion ● o lingură bulion concentrat de roșii ● un cățel usturoi ● 1/2 linguriță praf de chili ● o linguriță oregano ● 2-3 foi de dafin ● 2-3 linguri ulei ● sare ● piper

1. Ceapa tocată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. După ce s-a înmuiat, se adaugă usturoiul tăiat felii, praful de chili, roșiile și bulionul concentrat desfăcut cu puțină apă.

2. Se lasă la fiert 20 de minute și apoi se pun bucățile de pește. 3. Se fierbe 10 minute și, la final, se presară oregano, sare și piper, după gust și foile de dafin.

Loading...