Pește cu legume la cuptor

Pește cu legume la cuptor

Pregătim ceva ușor dar gustos în același timp? Vă recomand acest pește cu legume!

Ingrediente:
● 4 bucăți de pește, după gust
● o sticlă vin alb sec

● 2 linguri ulei
● sucul unei lămâi

● 2 morcovi
● 2 dovlecei

● 2 ardei grai
● 2 cepe uscate

● 2 căței usturoi
● sare

● piper

1. Într-un vas adânc se pun peștele, morcovii curățați și tăiați rondele, uleiul, vinul și sucul de lămâie.
2. Se presară cu sare și piper și se lasă la rece pentru o noapte.
3. A doua zi, ceapa și usturoiul curățate și tăiate se călesc un pic, se pune și peștele scurs bine de marinată și se lasă
să se rumenească.
4. Se transferă într-un vas de cuptor, se pun și ardeii, curățați și tăiați, dovleceii tăiați rondele, sosul de marinată și se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Dacă îți place peștele, e obligatoriu să faci acest peste cu legume la cuptor! E de nota 10!