Pește scăldat în legume

Pește scăldat în legume

Pește scăldat în sos de legume vă recomand pentru mâine. O să vă placă combinația delicată de arome iar gustul va fi fabulos! 

Ingrediente:

● 4 pești

● 2 cepe mari
● 2 ardei grași de culori diferite
● 2 fire țelină

● 400 g roșii
● 2 linguri ulei

● pătrunjel
● sare ● piper

1. În ulei se pun la călit ceapa tocată și țelina tăiată mărunt.
2. Se presară sare, piper, se adaugă ardeii cubulețe și se lasă să se înmoaie.
3. Se transferă legumele într-un vas de cuptor și se pun și roșiile tăiate cubulețe.
4. Se așază peștii deasupra, iar vasul se dă la cuptor pentru 20 de minute. Se presară pătrunjel peste pește și se servește.

Dacă îți place peștele, e obligatoriu să faci acest peste cu legume la cuptor! E de nota 10!

Sursa foto:Shutterstock