Perechea lui Megan de Nora Roberts, o carte care te va cuceri

Perechea lui Megan de Nora Roberts, o carte care te va cuceri

Perechea lui Megan de Nora Roberts este ultima carte din saga surorilor Calhoun. În familie, toate merg bine. A fost rezolvată enigma morții bunicii Bianca. Au fost găsite faimoasele smaraldele pierdute. Toate cele patru surori sunt fericite în dragoste. Așa apare cumnata Megan în viața lor și își va găsi și ea perechea, deși nu urmărește asta.

Megan O’Riley și fiul ei de nouă ani sunt pe cale să înceapă o nouă viață în Maine. Va lucra la hotelul familiei sale extinse. Tot ce vrea tânăra este să lase trecutul rușinos în urmă. A avut o experiență negativă la 17 ani, atunci când abia începea să se formeze ca femeie. Cu toate acestea, din rău a izvorât și bine. Bărbatul care a trecut ca o furtună prin viața ei i-a lăsat un dar neprețuit, pe fiul său pe care femeia îl iubește ca pe ochii din cap.

Perechea lui Megan nu e greu de găsit

În prezent, Megan hotărăște să-și pună pasiunea doar în slujba eficienței afacerii și îngroapă orice speranță de a avea o relație romantică. Dar Nathaniel Fury s-a îndrăgostit de Megan chiar la prima vedere. Și toată opoziția ei nu face decât să-l incite și mai mult. El își dorește să reușească și amândoi să fie fericiți împreună și să se bucure de viață până la adânci bătrâneți. 'Perechea lui Megan' este un frumos epilog al seriei Calhoun. Pe lângă noua poveste de dragoste, poți vedea cum au evoluat cele precedente. Poți găsi Perechea lui Megan de Nora Roberts din data de 5 mai la toate centrele de difuzare a presei, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Amintește-ți și de celelalte cărți din seria Calhoun de Nora Roberts:

'Curtând-o pe Catherine', primul volum din seria surorilor Calhoun de Nora Roberts

'Cucerind-o pe Suzanna' de Nora Roberts, dragoste și aventură

'Un bărbat pentru Amanda', greu de găsit…