Pe Patrick Swayze îl știe toată lumea, dar iată cum arată frații lui. Unul îi seamănă leit și e tot actor

Pe Patrick Swayze îl știe toată lumea, dar iată cum arată frații lui. Unul îi seamănă leit și e tot actor

Regretatul actor Patrick Swayze s-a stins din viață în 2009, după o luptă lungă cu cancerul pancreatic, lăsând în urmă o soție îndurerată, Lisa Niemi, cu care a fost căsătorit mai bine de 34 de ani. Însă, puțină lume știe că starul  are și trei frați, care au încercat să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Are o soră adoptată, pe nume Bambi, și doi frați, Sean și Don. Cel din urmă nu doar că seamănă leit cu starul din „Dans murdar', dar e și el un actor extrem de talentat.

 

Don și Patrick Swayze au fost foarte apropiați și împreună cu cumnata sa, Lisa Niemi, el a stat alături de fratele lui și a avut grijă de el pe tot parcursul bolii și  până când starul și-a dat ultima suflare, fiind foarte marcat de dispariția acestuia.

Don poate fi urmărit în seriale de succes precum „True Blood', „Sons of Anarchy',„ Dosarele X', „CSI' , „Walker, polițist texan' și multe altele. În 2012, a apărut în două filme western Heathens and Thieves (2012),unde l-a interpretat pe  Col. Sherman Rutherford, și în „Ambush at Dark Canyon (2012)'. De asemenea, a jucat și în filme de groază, precum Lizzie (2012) sau The Appearing (2014).

A fost căsătorit cu Marcia Swayze din 1985 până în 1993 și au împreună o fiică, pe nume Danielle, iar din 2014, și-a refăcut viața alături de Charlene Swayze.

Citește și: