Pe Gina Pistol o știe toată lumea, dar iată cum arată fratele ei. Seamănă cei doi?

Pe Gina Pistol o știe toată lumea, dar iată cum arată fratele ei. Seamănă cei doi?

Pe Gina Pistol o știe toată lume, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, însă puțini știu că există un om foarte special în viața ei pentru care vedeta ar fi în stare să facă orice.

Este vorba despre fratele ei, Paul, de care a avut mare grijă de la vârsta de 6 ani, când tatăl lor i-a părăsit.

„ Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare', a declarat Gina, într-un interviu mai vechi.

 

Vedeta este prezentatoare emisiunii Asia Express, unde își chinuie concurenții cu fel de fel de misiuni dificile, în timp ce ei sunt nevoiți să-și care în spate ghiozdanele grele de 15-20 de kilograme. Însă, puțini știu că și Gina a trecut printr-o astfel de experiență. Nu a fost în cadrul unui reality-show, ci a ales să meargă alături de fratele ei într-o expediție inedită.

Gina Pistol a mers 1.000 de kilometri pe jos pe El Camino, cu ghiozdanul în spate, în urmă cu patru ani. Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi confort pentru o expediţie la care visa de ani de zile: un pelerinaj pe El Camino, sau drumul Sfântului Iacob, străbătut pe jos şi care i-a pus la încercare rezistenţa fizică şi psihică. Aşa se face că timp de 35 de zile, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuţite de la Antena 1 a avut parte de aventură în mijlocul naturii.  Vedeta spune că această călătorie a fost ca un „detox pentru suflet.
„Pentru mine drumul acesta a fost cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face. A fost ca un detox pentru suflet. Pentru mine a fost un drum al regăsirii. Un drum care-mi aminteşte de unde vin, de legătura mea cu pământul, de lucrurile simple, dar atât de frumoase, a declarat Gina, într-un interviu pentru Adevărul.

Gina pa povestit că această experienţă este una benefică sufletului şi minţii şi că acum, după ce s-a încheiat, o percepe ca pe o regăsire a propriei identităţi. Nu a avut parte de confortul de acasă, a dormit în hosteluri în care împărţea camera cu zeci de alţi turişti, s-a luptat cu vremea rea şi rănile la picioare, a renunţat treptat la lucruri inutile pe care le căra după ea, dar nu a renunţat nicio clipă.

Foto: Libertatea/Facebook

Citește și: