Pe Fuego îl știe toată lumea, dar iată cum arată mama artistului. Imaginea care a cucerit internetul

Fuego vacanta

Fanii celebrului artist Fuego s-au întrebat mereu cine este mama acestuia, căreia el i-a dedicat numeroase melodii. Deși mulți credeau că femeia care i-a dat viață ar fi Irina Loghin, nu este deloc așa. Cântărețeul a publicat o imagine cu mama lui, cea care îi este sursă de inspirație,  iar aceasta s-a viralizat.

 

El a explicat că toată lumea l-a perceput ca fiind băiatul Irinei Longhin, după ce aceștia au lansat împreună proiectul „Mama și fiul' , însă el a ținut să precizeze că cea care i-a dat viață se numește Eugenia Surugiu, sau Jeni, cum îi spune artistul, iar  Fuego seamănă foarte bine cu mama lui.

„Într-adevăr, după ce am lansat proiectul Mama şi fiul', multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele. Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită', a declarat artistul într-un interviu pentru Click.ro, în urmă cu câțiva ani.

Artistul le-a arătat tuturor cum arată cea care i-a dat viață și într-o postare pe facebook, făcută de ziua acesteia, iar mama lui Fuego a cucerit imediat internetul, imaginea având zeci de mii le like-uri și sute de share-uri.

„Astăzi este ziua celei care mi-a dat viață, m-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist. Mama mea, Jeni, împlinește azi o vârstă frumoasă și chiar dacă nu-i pot fi aproape, după ce-am sunat-o azi noapte, m-am gândit să-i scriu aceste rânduri aici, pentru că știu sigur că prietenele ei îi vor citi. Dragă mamă, sunt firești toate mulțumirile și dragostea mea! Deja e istorie faptul că sunt ce sunt datorită ție! Dar nu ți-am spus niciodată că m-ai inspirat, că munca ta, sacrificiile tale și ale tatei m-au făcut să zbor, să vreau, să lupt și să reușesc să-mi împlinesc visele, dar și să vă fac vouă o viață mai bună! Te iubesc, mamă și crede-mă că nu voi avea vreodată suficiente cuvinte să-ți mulțumesc! Să-mi trăiești mult și bine! ', a scris artistul, pe numele real Paul Ciprian Surugiu, în urmă cu ceva timp.

 

'Nu ştiu alte mame cum sunt, dar eu îmi văd toată viaţa în Cipri al meu. Pentru că mi-e sprijin, alinare, încântare. Şi aş împodobi bradul în fiecare iarnă cu el, mi-e dor să o mai fac. Deşi de 15 ani, decembrie este o lună plină pentru el, mă bucur că reuşim să avem sărbători în familie. Luna ianuarie o destinăm relaxării, vizitând împreună cele mai frumoase locuri ale lumii!', a declarat Eugenia Surugiu, mama lui Fuego tot pentru Click!.

Citește și: