Pe fostul principe Nicolae îl știe toată lumea, dar iată cum arată sora lui. Nu prea vine în țară și nu știe limba română

Pe fostul principe Nicolae îl știe toată lumea, dar iată cum arată sora lui. Nu prea vine în țară și nu știe limba română

Fostul principe  Nicolae Medforth-Mills este foarte iubit de români și îl știe toată lumea, însă puțini o cunosc pe sora lui, Elisabeta Karina. O prezență discretă,  tânăra de 28 de ani nu prea vine în România, dar aceasta fost prezentă la înmormântarea bunicului ei, Regele Mihai I.

 

Karina, sora lui Nicolae, s-a născut pe 4 ianuarie 1989, fiind al doilea copil al Principesei Elena cu Robin Medforth-Mills, profesor  la Universitatea Durham și fost oficial la ONU. Medforth Mills a murit în 2002, iar Principesa Elena s-a recăsătorit.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills nu prea vine în România, și-a vizitat țara doar de câteva ori, în mod special, în perioada în care fratele ei mai mare se afla în țară. Karina nu știe  limba română și locuiește cu mama ei, în Anglia și nașa ei de botez este regretata scriitoare britanica Catherine Cookson, care a murit când Elisabeta avea 9 ani.

Principesa Elena este a doua pe listă în ceea ce privește succesiunea la tron, dar mai ales la șefia Casei Regale, după Principesa Margareta. Pe locul trei, după ce fostul principe Nicolae a fost exclus, se află Elisabeta- Karina (28 de ani), sora fostului Principe Nicolae, o tânără despre care s-a vorbit extrem de puțin.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat România şi a avut şi câteva apariţii publice, cum ar fi cea de Crăciun din anul 2012, când şi-a petrecut sărbătoarea Naşterii Domnului la Castelul Regal de la Săvârşin.

Citește și: