Paula Chirilă a izbucnit în plâns şi a fugit din platoul emisiunii! Motivul pentru care vedeta a avut această reacţie:”M-a cam speriat. Am încercat să mă ţin tare…“

Paula Chirilă a izbucnit în plâns şi a fugit din platoul emisiunii! Motivul pentru care vedeta a avut această reacţie:”M-a cam speriat. Am încercat să mă ţin tare…“

Paula Chirilă a trecut prin momente de panică la fimările emisiunii Aici eu sunt vedeta', show-ul de la Antena 1 prezentat de Dan Bittman, în care copiii celebrităților dezvăluie secretele părinților lor, ce va fi difuzată în această seară.

Prezentă în platoul emisiunii alături de fiica ei, Carla (7 ani și jumătate), Paula se sperie îngrozitor atunci când prezentatorul Dan Bittman se îndreaptă spre ea, ținând în mână un borcan în care se află o tarantulă.

Am arahnofobie! Plecați de aici cu el!', a strigat Paula, la vederea vietății, părăsind platoul. Degeaba a încercat fiica ei să o apropie apoi de borcan, în ideea că îi va vindeca teama morbidă de păianjeni. Paula nu s-a lăsat înduplecată, ba a avertizat-o pe fetiță că, dacă nu încetează, nu-i va mai cumpăra hoverboardul dorit.

Citește și: Iulia Vântur nu se mai gândește la măritiș. Salman Khan se află în Grecia cu fosta lui iubită. Iată cum s-au pozat cei doi

Are frică de păianjeni

Mie mi-e foarte frică de păianjeni și mi-au adus o creatură numită tarantulă, care m-a cam speriat. În platou, am încercat să mă țin tare, pentru că era acolo și Carla și nu voiam să o influențez. Dar, în pauză, am început să plâng. M-am ascuns într-o cabină, să nu mă vadă ea, și am plâns. Am această teamă din copilărie, dar nu știu ce a declanșat-o. Nu pot privi păianjenii nici măcar în fotografie.', explică Paula, îngrozită.

Cum se va încheia acest moment delicat pentru Paula Chirilă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a show-ului Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Citește și: