Despăgubiri record pentru un artist cunoscut: A primit 12 milioane de dolari pentru că a căzut de pe scenă

Paul van Dyk a primit despagubiri de 12 milioane de dolari

DJ-ul Paul Van Dyk a primit o despăgubire record, de 12 milioane de dolari, după ce, în 2016, a căzut de pe scenă, în timpul unui show.

E drept, căzătura, în timpul unui festival din Olanda, a fost una extrem de serioasă, putând să-i fie chiar fatală.

Artistul în vârstă de 47 de ani, pe numele real Matthias Paulbrain, a fost rănit la coloană și la cap, fiindu-i afectat pe termen lung creierul.

Ulterior, artistul german a dat în judecată organizatorii festivalului și iată că, în urma procesului, aceștia vor trebui să-i plătească suma de 12,5 milioane de dolari, pentru acoperirea facturilor medicale și a faptului că nu a mai putut susține concerte nici măcar anul următor.

La proces s-a stabilit că organizatorii ar fi trebuit să-l alerteze pe DJ că structura scenei nu e una foarte robustă și că nu rezistă la multiple sărituri, fapt pentru care DJ-ul este recunoscut, show-urile sale fiind foarte energice.

După căzătură, Dyk a rămas sub supraveghere medicală la un spital din Utrecht timp de mai multe săptămâni. Ulterior, a fost transferat la o unitate medicală din Berlin.

Abia anul trecut, artistul a revenit, lansând și un album, 'Music Rescues Me', inspirată din propria experiență.

Vezi și A căzut pe stradă așa de rău că nu mai poate urca pe scenă cel puțin două luni! Dusă de urgență la spital și cusută

Citește și: