“Patria mea ești tu”, cu Halit Ergenc și Berguzar Korel, se întoarce cu episode noi! Iată când sunt difuzate

Patria mea esti tu_Kanal D

Serialul turcesc de succes “Patria mea ești tu”, cu Halit Ergenc și Berguzar Korel, în rolurile principale, revine cu noi episoade, la postul de televiziune Kanal D.

Noile episode vor fi difuzate din 11 iunie, în fiecare joi și vineri, de la ora 22:00.

Serialul, care are în distribuție pe doi actori foarte iubiți de publicul din întreaga lume: Halit Ergenc și Berguzar Korel, are în centru o poveste de iubire care se dezvoltă într-un context istoric dramatic.
Acțiunea producției se desfășoară în timpul Războiului de Independență al Turciei, Halit Ergenc interpretând un erou național al Turciei, pion important în conflictul dintre Turcia și Grecia, și unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Adevărul istoric se împletește cu drama intimă, romanțată, a personajelor principale, coșmarul războiului, schimbările sociale și politice dramatice ale acelor vremuri supun la grele încercări dragostea dintre Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel).

Personajul interpretat extraordinar de Halit Ergenc devine un erou tragic, păstrând un secret tulburător, pentru bine poporului sau, și înfruntând ruinarea familiei sale.

Vezi și Halit Ergenc a făcut furori în „Suleyman Magnificul”, iar acum revine cu o poveste de dragoste uimitoare în care joacă alături de soția lui. Viața lor bate scenariul oricărui film

Citește și: