PĂSTRĂV LA GRĂTAR

► Ingrediente
► 800 g filé de păstrăv
►sare grunjoasă
►piper
►cimbru
►4 căţei usturoi
►3-4 linguri ulei de măsline
Pentru salată:
►o ceapă roşie
►o salată verde
►2 ardei iuţi
►2 linguri oţet balsamic
►ulei de măsline
►o lingură miere
►pătrunjel pentru ornat

► Preparare:
1. Se curăţă usturoiul şi se pasează. Se adaugă ulei, cimbru, sare şi piper şi se ung bucăţile de peşte.
2. Între timp, se curăţă şi se spală ceapa şi salata verde. Oţetul balsamic, mierea, uleiul şi ceapa tocată mărunt se amestecă. Se adaugă ardeiul iute, sare şi piper, iar la final se pune salata verde tăiată fin.
3. Se pun bucăţile de peşte pe grătarul uşor încins. Se rumenesc uniform şi se servesc cu salata verde. Se ornează cu pătrunjel proaspăt.

Loading...