PASTE MEDITERANEENE

► Ingrediente
►un pachet paste
►4 ardei
►2-3 dovlecei
►2 roșii
►50 g unt
►100 g caşcaval Cedar
►50 g parmezan
►o legătură pătrunjel
►sare grunjoasă
►1-2 lingurițe oțet balsamic

► Preparare:
1. Se pune apă într-o oală și se lasă să clocotească. Se pun pastele să fiarbă. După aceea, se scot în sită şi se dau prin jet de apă rece.
2. Separat, se curăță și se spală legumele, se șterg, se taie felii potrivite și se călesc în sucul propriu. Pastele se călesc în untul topit în prealabil.
3. Se pun pastele într-un bol, se presară sare, parmezan și se adaugă legumele coapte.
4. Se servesc cu cașcaval și se ornează cu pătrunjel proaspăt. Se stropesc cu oțet balsamic, după preferință.

Loading...