PASTE CU SOS ŞI MAZĂRE

► Ingrediente
► 250 g paste, după gust
►250 g carne tocată
►5 roşii în bulion
►o ceapă mică
►un morcov
►un ardei gras roşu
►200 g mazăre congelată
►2 cuburi concentrat de vită
►o lingură ulei
►sare ►piper

► Preparare:
1. Se fierb pastele şi mazărea în apă cu un cub de concentrat.
2. Într-o tigaie se face un sos din roşiile mixate, sare şi piper, care se fierbe 5 minute. În altă tigaie, se căleşte ceapa în ulei, se adaugă morcovul ras şi ardeiul tăiat.
3. După ce legumele se înmoaie, se adaugă carnea tocată, sosul de roşii, al doilea cub de concentrat, sare şi piper şi se lasă la fiert. Se mai adaugă apă, dacă scade prea tare.
4. Pastele scurse şi mazărea se amestecă cu sosul de carne şi se aduc la masă.

Loading...