PASTE CU SOS

► Ingrediente
► 450 g salam
►o ceapă medie
►un ardei gras verde
►5 ciuperci mici, conservate
►300 ml suc de roşii
►2 linguri pastă de tomate
►2 linguriţe oregano uscat
►250 g tăieţei sau alte paste după gust
►busuioc
► Preparare:
1. Într-o tigaie încăpătoare se călesc în ulei feliile de salam fără pieliţă, ceapa tăiată mărunt, ardeiul tăiat cubuleţe şi ciupercile tăiate mărunt. Se lasă 5 minute pe foc. Apoi, se pune sucul de roşii, pasta de tomate şi oregano.
2. Se lasă la fiert şi, după ce dă în clocot, se mai lasă 15 minute pe foc, amestecând din când în când.
3. Între timp, se fierb şi pastele conform indicaţiilor de pe pachet, se amestecă cu sosul şi se aduc la masă cu busuioc, după gust.

Loading...