Paste cu legume și pește

Paste cu legume și pește

Iubitorii de paste trebuie neapărat să încerce rețeta asta delicioasă! Somonul face casă bună cu pastele, cu mazărea și cu mozzarella și în felul acesta se naște o cină delicioasă și gustoasă!

Ingrediente:

  • o pungă paste scurte
  • 150 g mazăre
  • 2 linguri suc de roșii
  • 100 g mozzarella
  • 150 g somon
  • sare
  • piper

Preparare:

1. Pastele se pun la fiert cu
mazărea într-o oală cu apă și un
praf de sare.
2. Peștele se taie cuburi mici
care se prăjesc.
3. Se scurg pastele și mazărea,
se amestecă cu brânza, sucul
de roșii, bucățelele de pește și
se pun într-un vas de cuptor.
4. Se lasă 10 minute la cuptor
să se topească brânza și se aduc
la masă, presărate cu piper.

Credit foto: Shutterstock

Loading...