Paste cu carne și nucșoară

Paste cu carne si nucșoară

Dacă vrei să reproduci la tine în bucătărie un preparat al unui restaurant de 5 stele încearcă această rețetă de paste cu carne și nucșoară! Îmi vei mulțumi! 

Ingrediente pentru paste cu carne și nucșoară:

● 650 g carne tocată de vită
● o ceapă

● un morcov

● 350 ml suc de roșii
● un cățel usturoi

● puțin cimbru
● un praf scorțișoară

● un praf nucșoară
● 2 linguri ulei

● 1/2 legătură pătrunjel
● sare

● piper

● o pungă de paste20

1. În ulei, se pune ceapa tocată la călit și se presară cu sare. Când a devenit translucidă, se adaugă carnea tocată și se amestecă.
2. Când și-a schimbat culoarea, se adaugă morcovul ras și se lasă 2 minute.
3. Se pune apoi sucul de roșii, usturoiul și puțin cimbru. Se completează cu apă, dacă sucul e prea gros. Se lasă la fiert
40 de minute. La final, se potrivește gustul de sare, piper, scorțișoară și nucșoară.
4. Între timp, se fierb pastele conform indicațiilor de pe pachet și se aduc imediat la masă cu sosul de carne și pătrunjel proaspăt tocat.

Iată o rețetă rapidă dacă îți plouă în gură după niște paste cu carne tocata delcicioase!