”Pasiune și mândrie” de Hannah Howell, eroi neîmblânziți

”Pasiune și mândrie” de Hannah Howell, eroi neîmblânziți

Dacă îți era dor de o poveste din Scoția medievală, citește 'Pasiune și mândrie' de Hannah Howell. Vei afla povestea Fionei MacEnroy, tânăra nobilă care călărește și trage cu arcul mai bine decât un bărbat. Nu o poate învinge nimeni pe câmpul de luptă. Totuși, un străin puternic și misterios îi va fura inima.

'Pasiune și mândrie' greu de vindecat

Fiona fuge de un pretendent obsedat de ea. Nu înțelege că răspunsul ei e categoric: nu vrea să se mărite cu el. Călărește pe dealurile sălbatice ale Scoției și este capturată de o ceată de bărbați înarmați dintr-un clan rival. În loc să se bată pentru viața ei, rămâne fermecată de șeful lor și se lasă dusă într-un loc sălbatic și îndepărtat. Planul lor nu este să-i facă rău, ci să obțină o răscumpărare de la bogatul clan MacEnroy. Între timp, Fiona și Ewan se apropie neașteptat de mult. Totuși, el a fost rănit de prea multe femei, așa că nu mai are încredere în ele. Va reuși Fiona să-i înmoaie inima de piatră? Și Ewan va descoperi cât de potrivită este ea pentru el? Sau va lăsa să-i scape această șansă unică în viață?

'Pasiune și mândrie' de Hannah Howell este al doilea volum care apare în seria Clanul MacEnroy. Vei găsi cartea la toate punctele de difuzare a presei doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, începând cu data de 15 iunie.

Citește și: