Ingrediente:

● o pasăre de 1,5 kg
● 200 g ficat de pui
● 300 g crutoane
● 200 ml supă
● o ceapă roșie
● 4 cartofi
● 100 g ciuperci
● 2 mere
● o linguriță praf de usturoi
● puțină boia
● 3 linguri ulei
● sare
● piper

1. Ficatul se taie bucăți mai mici, se pune într-un castron cu crutoanele, se presară sare și piper și se umezește totul cu jumătate din cantitatea de supă, turnată peste tot amestecul.
2. Se amestecă și se umple pasărea. Se unge apoi cu o lingură de ulei și se presară cu sare și piper, boia și praf de usturoi. Se așază în tava de copt.
3. Se taie ceapa mai mare, merele, ciupercile și cartofii felii, se pun cele două linguri de ulei, se amestecă și se așază lângă pasăre.
4. Se dă tava la cuptor pentru 45 de minute și se stropește din când în când cu supa rămasă.

Sursa foto:Shutterstock