”Un partener ideal” în viziunea lui Susan Elizabeth Phillips

”Un partener ideal” în viziunea lui Susan Elizabeth Phillips

Dr. Jane Darlington a fost un copil-minune care s-a jucat cu formulele matematice și nu cu păpușile. Ajunsă la maturitate este un geniu recunoscut, personalitate în lumea fizicii. Dar acum își dorește cu disperare un copil. Pentru a-l concepe, are nevoie de un 'Un partener ideal'.

'Un partener ideal' pentru un geniu al fizicii trebuie să fie… prost

Pentru Jane, nu ar trebui să fie o problemă să-și găsească un iubit. Pe lângă inteligență, femeia are și o frumusețe ieșită din comun. Totuși, ea își dorește altceva. A fi un mic geniu nu a fost o fericire pentru ea. Pe când era mică nu a putut să-și facă prieteni și a simțit că este o ciudățenie a naturii. Așa că îți dorește pentru odrasla ei o inteligență nu mai mare decât cea medie. În acest caz, bărbatul cu care o concepe ar trebui să fie… prost, cât mai prost. Ar trebui să arate bine, pentru că o înfățișare plăcută nu a stricat niciodată nimănui. În plus, să aibă calități atletice. Am mai spus și că Jane nu își dorește o relație cu acest 'mascul'?

Planurile de acasă…

Planul ei este următorul: deghizată în prostituată de lux, se va strecura în patul jucătorului de fotbal american Carl Bonner. El este fundașul faimos al echipei Chicago Stars. Totuși, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Campionul este, de fapt, mult mai deștept decât i s-a dus buhul cu ajutorul jurnaliștilor răutăcioși. Și se mai și îndrăgostește de Jane. Iar când Carl își dorește ceva, nu se lasă până când nu obține.

Citește cel de-al treilea volum al seriei Chicago Stars de Susan Elizabeth Phillips: 'Un partener ideal'. Cartea apare vineri, 8 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și celelalte cărți din seria Chicago Stars: